Dette van Zeeland
Trainer & Facilitator Sociocracy 3.0
iLean

Dette inspireert en faciliteert organisaties en teams in uiteenlopende sectoren om op meer bewuste en effectievere manieren samen te werken, vanuit gelijkwaardigheid en eigenaarschap.

 

Ze helpt organisaties om de collectieve wijsheid van de organisatie te benutten en om te groeien tot een slim, levend systeem met een cultuur waar vertrouwen, respect en radicale transparantie centraal staan. Ze ondersteunt organisaties ook in het creëren van een structuur die om kan gaan met de complexiteit en de continue verandering van onze vuca wereld.

 

Haar profiel is dat van een gedreven en communicatieve team en organisatiecoach en change agent, die inzet op betrokkenheid en communicatie. Het faciliteren van groepsdynamische processen doet ze met verve.

 

Haar passies zijn Sociocracy 3.0, Agile werken, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, Voice Dialogue, verandermanagement, het nieuwe werken en community management.

Aantal jaren ervaring

20

Expertise

Individuele, team en organisatiecoach

Methologie

Sociocratie 3.0, Voice Dialogue, Change management, Agile en Scrum, HNW/NWOW, Systeemdynamiek, Teal organiseren, Community management

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden