Meet your peers during these challenging times

Wim Verboven

Gratis webinar
op 18 feb
 
Menselijkheid - Wat betekent menselijk samenwerken en hoe kan je er vandaag al aan starten?

In dit webinar brengen  we het Wholeness-bewustzijn in de praktijk van (werk)relaties en communicatie. Joke gaat in gesprek met Wim, werknemer bij Absolem.  Joke zal starten met de kennis en tools toe te lichten die nodig zijn om op menselijke wijze samen te werken, waardoor een warm & veilig werkklimaat gewaarborgd kan worden.

 

Een klimaat waarin mensen zich op constructieve wijze kunnen en ook volledig durven uiten en zich door hun collega’s gehoord en begrepen voelen en weten. Waarin medewerkers in staat zijn om duurzame relaties met elkaar en met alle stakeholders op te bouwen. En een klimaat waarin wendbaarheid en zelfsturing écht mogelijk zijn.

 

Wim heeft hier zelf een hele weg in afgelegd en komt dit graag met alle luisteraars delen.

TE GAST - Wim Verboven, Business Development Manager Absolem

"Wim Verboven is Business Development Manager bij Absolem, een Belgisch Engineering bedrijf dat het verschil maakt op technologische vlak én op de manier waarop mensen samenwerken.

Hij bouwde 30 jaar ervaring op als ontwikkelingsingenieur, projectleider, accountmanger en teamleider in R&D en engineering, bij verscheidene multinationale ondernemingen zoals Philips, Panasonic, Bosch, Toyota en Daf Trucks. Zowel in zijn opleiding als Industrieel Ingenieur als bij een aantal van deze organisaties was het aspect ‘mens’ onderbelicht waardoor onbewust een gemis ontstond.

Bij Absolem zijn Menselijkheid en Verbinding kernwaarden. Zo kwam Wim er  in aanraking met Wholeness, Kerntalenten en Sociocratie 3.0. Dit zorgde voor bewustwording, en gaf taal en structuur aan het toepassen van de menselijke organisatie. Het resultaat is  effectiever werken en meer zingeving op het werk en in zijn leven in het algemeen."

LinkedIn profiel van Wim

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden