Trust Dinner

Datum: 16 mei 2019 - 19u00

Locatie: Plantinlaan 18 - 2940 Stabroek

Prijs: € 50 (excl btw)


Het allereerste Trust Diner is een feit.

En we nodigen jou heel graag uit!


Verwacht een mooi gedekte lange tafel met maximum 25 onbekenden.

Op een laagdrempelige manier creëren we een podium voor onverwachte ontmoetingen en worden we uitgenodigd om te delen wat ons werkelijk beweegt.

Voorbij de obligate small talk, in de diepte eens praten met een volstrekt onbekende over thema’s die trust for business zorgvuldig uitzoekt.

Wanneer we onze angsten en overtuigingen voor waar aannemen, werken ze enorm beperkend. Maar zodra we de mogelijkheid toelaten dat ze niet waar zijn, verliezen ze aan kracht en worden ze een deur naar een andere werkelijkheid.

Een trust diner is zo’n deur. Een intieme setting waarin we onze beklemmingen, vragen en nieuwsgierigheden rondom belangrijke thema’s gerelateerd aan onszelf in relatie met anderen kunnen ontmoeten. Omdat volledig open luisteren, naar onszelf en naar elkaar, ruimte maakt voor inzichten en verlangens die soms al heel lang verstopt zitten.

Voor wie?

Mensen die bereid zijn om even stil te staan, te durven vertragen en op een diepere manier naar zichzelf te kijken. Maskers afleggen, samen kijken naar blinde vlekken, op een emotioneel intelligente manier delen wat er echt in je leeft.

Vanuit vertrouwen, in verbinding met je hele zelf en de hele groep, durven voelen wat echt speelt, en willen laten stromen wat er in de groep leeft. Magen worden gevuld met heerlijke gerechten, zielen worden gevuld met eerlijke verhalen & wijsheden.

 

 

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden