Linde Vloeberghs
Trainer & Facilitator
Inner Track

Linde heeft internationale en uitgebreide ervaring in end-to-end projecten. Van het begeleiden van marktstudies en business analyses tot technische uitvoering, altijd vanuit een bewuste en data-driven mindset. Ze combineert haar interesse en ervaring in ondernemen, technologie, data en mensen.

Na een aantal jaar als business analyst bij Hewlett-Packard in het buitenland leerde ze programmeren en groeide ze door tot web developer en adviseur bij startups. Haar missie vandaag is om  bedrijven te ondersteunen in digitale transformatie initiatieven, hen te helpen meer innovatief en efficiënt - lean & agile - te worden en meer data-driven beslissingen te nemen door te focussen op zowel processen en systemen als mindset. Dit doet ze door te werken op zowel het digitale en technologische, als het menselijke en organisatorische aspect.

Daarnaast adviseert Linde ondernemers om hen te helpen bij het waarmaken van hun dromen, vanuit het verlangen een impact te maken op mensen. Zo zette ze een ludiek sociaal project op poten waarmee 1500 nieuwe orgaandonoren zich registreerden.

Ze is ook mede-oprichtster van de community Data Science Leuven en leidt het Leuven Smart City & Open Data traject bij Data Science Leuven.

Aantal jaren ervaring

8

Expertise

Digitale, organisatorische en persoonlijke transformatie

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden