Over mij en mijn visionaire visie: de wet van vertrouwen.

What if you trusted yourself?

Dat leven vanuit vertrouwen is zeker niet evident, het start bij mezelf.

Ik vertrouw elke dag op het nu. Wie ik ben, wat ik op dat moment denk, doe en weet.  Ik nodig mezelf volledig uit in het moment en alles wat daarbij hoort.

Mijn vertrouwen zit zowel in de routine van mijn dagelijkse leven als in de diepste crisissen die ik kan tegenkomen. Dit lukt me omdat ik mijn leven zie als een spiegel van wat ik zelf heb gecreëerd.

Ik geloof dat alles wat op dit eigenste moment gebeurt me iets te vertellen heeft. Hier luister ik dan naar. Dit doe ik d.m.v. meditaties, schrijven, diepgaande gesprekken met mijn partner, vrienden, familie maar ook met collega coaches en trainers.

Wanneer ik mijn gevoel écht durf toelaten bij wat ik meemaak, begrijp ik heel snel de boodschap die daarbij hoort. Dit geeft me diepe inzichten en groei op alle vlakken in mijn leven.

Dit proces vraagt telkens opnieuw lef, openheid en vooral overgave, waarschijnlijk niet toevallig, dat  deze eigenschappen erg kenmerkend voor me zijn.

What if you trusted your team or your work?

Als ik leef vanuit vertrouwen in mezelf en anderen ervaar ik ontzettend veel  energie, succes, synchroniciteit, overvloed en flow. Dan voel ik me intens gelukkig en dankbaar dat ik leef. In alle opzichten. Dit lukt me vaak niet zomaar. Het is dagelijkse oefening om ook vertrouwen te hebben in wie de ander op dat moment is, denkt, doet (uithalen) en voelt.

Dat wat die ander op dat moment is, probeer ik volledig aan te nemen vanuit het besef dat die andere persoon op dat moment de beste versie is van zichzelf, ook al bedenkt mijn ego dat dit niet zo is.

Wanneer ik oordelen ervaar naar anderen, probeer ik me bewust te zijn dat het altijd te maken heeft met een onvervulde behoefte van mezelf.

Als ik hiermee contact maak, kan ik vanuit vertrouwen in contact blijven met de ander. De ontmoeting met de ander of met een werkplek, en wat ik hierin tegenkom, wordt dan een uitnodiging om te kunnen groeien. Op deze manier kan ik mezelf blijvend uitnodigen op mijn werk en in contact met de ander zonder mezelf te verliezen of een leven te leiden vanuit wantrouwen.

 

 

"Wanneer ik oordelen ervaar naar anderen, probeer ik me  bewust te zijn dat het altijd te maken heeft met een onvervulde behoefte van mezelf."

What if your trusted your path?

Als ik vanuit vertrouwen leef, merk ik dat anderen dit ook wensen voor zichzelf. Het inspireert hen.

 

Als nog meer mensen dit doen, geloof ik er in dat we allemaal zullen bijdragen aan het vergroten van vertrouwen in onze wereld. Want dat is mijn droom.

Hoe mooi zou de wereld er uitzien als iedereen zou leven vanuit vertrouwen?

What if there was trust all over the world?

Wanneer ik mijn ogen sluit en een wereld van vertrouwen visualiseer, zie ik een wereld met gelukkige mensen die

 • graag naar hun werk gaan

 • een bewust leven leiden

 • spreken vanuit hun hart

 • meer tijd besteden aan zaken waarvan ze echt blij worden

 • écht zingeving ervaren in hun leven.

 • een bijdrage leveren aan onze wereld met wat ze graag doen
   

De snelheid van onze maatschappij, waarin we nu leven verdwijnt, er komt plaats voor:

 • meer rust

 • ontspanning

 • vrijheid

 • ruimte

 • overgave

 • authenticiteit

 • transparantie

 

Een leven waarin mensen bij tegenslagen of het noodlot pijn kunnen toelaten zonder te breken of zichzelf te verliezen. Omdat ze geleerd hebben vanuit vertrouwen een draagvlak te creëeren waarin ze verlies, diepe pijn of  heftige gebeurtenissen kunnen opvangen en reguleren.

Authenticiteit wordt een vanzelfsprekendheid.

Tegenslagen worden niet meer als negatief beschouwd, mensen zullen geen blijvend slachtoffer zijn van wat ze hebben meegemaakt maar schepper zijn van hun eigen leven.

 

We zullen leren vertrouwen op onze reis, op ons pad en de mensen die we hierop tegenkomen.

Vertrouwen zal ons internationaal  verbinden om onze wereld naar het volgende niveau van bewustzijn te tillen.

Iedereen krijgt  dan toegang krijgen tot overvloed en leeft nooit meer in te kort.

 

Vertrouwen op het nu wordt voor iedereen een manier van leven. Of het nu pijn, verdriet of geluk met zich meebrengt. We kunnen het opvangen, reguleren, ermee omgaan omdat we onszelf, onze omgeving, onze geliefden volledig hebben leren vertrouwen.

In een wereld vol vertrouwen kunnen we voorbij ons ego naar onszelf zien.

We zien dat het vaak maar een ego spel is. We kunnen met onszelf lachen.

 

Wanneer ik mijn ogen sluit en een wereld van vertrouwen voor me zie, ervaar ik een diepe rust. Een wereld die ik waar ik heel graag in zou willen leven.

In deze wereld zie ik mensen in contact komen met wie ze werkelijk zijn, wat ze werkelijk willen doen en waarin iedereen écht gelukkig is.

 

Dat alles wat wij doen en wie we zijn, zou dan  één groot kloppend verhaal zijn met hoe we onszelf ervaren en de wereld waarin we leven. 

 

Wil jij dit ook?

Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis inspirerende tips, ervaringen en webinars waarin ik mijn kennis en inzichten delen over Trust.

 

 

 

Follow us:

 • White Facebook Icon
 • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden