Peter Plusquin
Facilitator  & Purpose Coach 
Purpose Coaching

Peter had lang het gevoel niet genoeg van zichzelf kwijt te kunnen in de jobs die hij in de eerste helft van zijn carrière deed. Via een opleiding tot NLP-master in 2005-2006 kwam hij in contact met zijn toenmalige persoonlijk missie: “Kennis overdragen aan anderen, zodat zij en hijzelf kan groeien”. In lijn daarmee richtte hij zijn eigen opleidingsbureau op, gespecialiseerd in snellezen en efficiënter werken. In die hoedanigheid trainde en coachte hij duizenden professionals naar verhoogde zelfkennis en performantie.

De laatste jaren raakte zijn doe-energie op. Hij leerde willens nillens vertragen en steeds meer te verbinden met zijn zijnsenergie. Via diverse opleidingen (o.a. Transformational Life Coaching bij Eric Schneider, coachen op missie en identiteit bij de Coaching Square, Power of Presence bij Robert Dillts, Soul Mission / Life Vision bij Alan Seale) specialiseerde hij zich tot Purpose Coach.

Via workshops en persoonlijke begeleiding coacht Peter professionals om dichter bij  hun eigen verhaal te komen en hun de kracht en moed te helpen vinden er helemaal naar te leven.

Zijn persoonlijke purpose luidt ruimte creëren en wijsheid bevrijden.

Aantal jaren ervaring

30

Expertise

Trainer, coach, facilitator

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden