Ervaringen van klanten
Interview met Philo Geerling
Interview met Sandra Been

Door Jakobsen-Kranendonk vertelt hoe ze het 3 maanden programma ‘STRESSVRIJ SUCCESVOL ZIJN’ heeft ervaren.

Ik wilde meedoen aan dit programma omdat ik als startend zelfstandige therapeut behoefte had aan meer kennis omtrent methodieken en interventies. Daarnaast leek de mogelijkheid tot supervisie mij erg prettig omdat ik behoefte had aan iemand die over mijn schouders mee kon kijken. Tenslotte hoopte ik dat het programma mijn onzekerheid wat weg zou kunnen nemen.Mijn visie was erg gebaseerd op wat ik in de opleiding heb meegekregen. Heel veel elementen daarvan passen bij mij als persoon, maar niet alles. De opleiding heeft mij laten zien dat er meer zienswijzen mogelijk zijn en heeft mij werkwijzen geleerd die enorm goed bij me passen. De opleiding heeft mijn visie verbreed en ook voor verdieping gezorgd. Meerdere werkwijzen heb ik al met veel succes uitgevoerd in mijn praktijk. De supervisie heeft ervoor gezorgd dat ik betere interventies kon toepassen bij mijn cliënten en met hen de kern heb kunnen aanraken om van daaruit verder te geraken. Hierdoor krijg ik nu veel meer nieuwe aanmeldingen. Ik geniet meer van mijn leven en haal meer energie uit mijn werk. Ik heb het programma als zeer waardevol ervaren. Niet alleen voor mijn ontwikkeling als therapeut, maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het programma steeg boven mijn verwachtingen uit. Ik kijk uit naar een vervolg en zal deelnemen aan de masterclass. Meer weten over Door en haar praktijk? http://www.contendi.nl

Kathleen Van Velthoven volgde het 3mnd programma afgelopen herfst 2015. Ze vertelt:

"Omdat ik meer wou 'leren', vernieuwing zocht in mijn vak, ben ik ingegaan op de uitnodiging om deze training te volgen. Ik had al verschillende werkvormen die ik toepaste, maar ik merkte dat ik de verdieping miste, de mogelijkheid om met cliënten 'verder' te gaan.Nu ik deze training heb gevolgd, is het veel meer geworden dan enkel nieuwe werkvormen. Het zijn werkvormen die ik perfect kan inzetten in mijn bestaande werkwijze maar het is nog veel meer dan dat. Voor mezelf is er ook een transformatie in gang gezet en dat doet energie stromen, geeft inspiratie en flow in mijn werk. De kleine groep maakt dat je een veilige bedding hebt om dingen uit te proberen. Een aanrader en ik schrijf me alvast in voor masterclass! " Kathleen is talentcoach en begeleidt zowel kinderen, jongeren als volwassenen.Wil je meer weten over Kathleen en haar praktijk?http://www.witteraafjes.be

Julie De Coninck, therapeute

 

Na het volgen van het 3 maanden programma sta ik gezonder, rustiger en met meer zelfvertrouwen in mijn vak. Heb mijn visie en werkwijze kunnen verfijnen. Door het duidelijke kader van de Trust-methode kan ik veel meer verdiepend werken en bereik ik meer resultaten. Voel me meer in contact met mezelf en daar geniet ik enorm van! Ik raad deze training enorm aan!

Eline Van Dort, therapeute

 

Ik ervaar meer rust, heb erkenning voor mezelf gevonden en sta hierdoor met meer zelfzekerheid voor groepen die ik begeleid. Ook in mijn privéleven heeft het 3 maanden traject een positief effect gehad. Een weg die ik voor mezelf had geblokkeerd, is weer helemaal geopend. Voel me vrijer in wie ik ben, heb terug veel meer energie. Nieuwe werkvormen en visie hebben me enorm geïnspireerd. Ik gebruik ze elke dag.Door deze ervaring kan ik mijn cliënten verder brengen dan voordien. Dit traject is een enorme meerwaarde voor mezelf en een cadeau voor mijn cliënten.

Charlotte Van Cauteren

De training legt je ziel bloot.

Bedankt Joke.

Ayco De Geyter

Pas als je meer inzicht krijgt in jezelf en je persoonlijk thema's aanpakt, kan je er helemaal zijn voor je cliënten en ook daarnaast in je privé-leven.

Ik sta nu aan het begin van het leven waar ik al lang naar toe wil, meer evenwicht werk/privé, meer zelfzorg.

 

Na een introductie workshop van Joke was ik heel erg onder de indruk. Ik was verbaasd over hoe we in zo’n korte tijd met een nieuwe groep zeer persoonlijke ‘zaken’ met elkaar deelden. Ik dacht dat het programma me nog meer bewust zou laten worden waar ik energie kwijt speelde en hoe ik zelfzekerder in het werkveld kon staan. Op dat moment ging ik ook door een moeilijke periode en had nood aan verdere verdieping.     

Tim Vrancken

Wat ik meeneem vanuit het 3 maanden programma is de zalig krachtige, heldere en dragende energie van Joke. Ze heft  zo een oervertrouwen in wat er ook gebeurt, ze laat je zo mooi leiden door haar inzicht en  liefde…

Ze heeft iets heel erg compromisloos en scherp, terwijl ze uitstraalt dat alles helemaal oké is, waardoor het kan ontvangen worden. Echt heel bijzonder om zien en mee te maken. Erg dankbaar dat ze dit werk doet, dat ze dit deelt met de wereld, dat ze mensen zo diep kan raken en inspireren...

Jitse Huysmans

Ik voelde me heel erg onzeker. Ondanks de opleiding van dramatherapie die ik volgde met grondige theoretische kaders en een zeer goede stageplek voelde ik toch nog een grotere drang en honger naar meer werkvormen en andere visies. Waardoor het me ongelooflijk hard heeft verrijkt. Mijn ‘therapeutenrugzakje’ is voller en rijker geworden!

  

Er is een hele nieuwe wereld voor me geopend. Mezelf durven tonen  zorgt ervoor dat het contact met cliënten automatisch ook spontaner loopt.

Meer vertrouwen in mezelf zorgt ervoor dat cliënten ook meer vertrouwen lijken te voelen in mij, in de groep en in zichzelf. Het ‘vertrouwen’ lijkt iets besmettelijk te zijn in positieve zin. Mijn angsten zijn verminderd en ik durf meer uit te proberen. Ik was me ook niet bewust hoeveel energie verloren ging door dingen die ik mee naar huis nam en energie van anderen die ik opzoog. Door het programma en o.a. de afstemoefeningen hielp me dit écht vooruit! Wat van de ander is blijft bij de ander.

 

Ik ben me nog meer bewust van mijn eigen proces, ik voel minder angst en onzekerheid om het proces van cliënten te begeleiden. Het vertrouwen in mezelf lijkt voor meer vertrouwen te zorgen bij cliënten waardoor we sneller de ‘diepte’ in duiken. “Er is maar één ding dat een droom onmogelijk maakt: de angst om te falen” Het is een citaat van Paul Coelho die zo mooi aansluit bij het traject van Joke. Neem die angst (geleidelijk aan) weg en ruil het voor vertrouwen. Vertrouwen in alles: wat nu is, wat er komt, wat er was.

  

Ik beleefde het programma als een zeer intense reis die ongetwijfeld nog lang blijft nazinderen. Met spijt in het hart loopt het programma af. Maar ik denk niet dat dit de laatste ‘reis’ is die ik maak onder begeleiding van Joke. Ik ben nergens in korte tijd zo diep in mezelf gedoken. Ik voelde zoveel veiligheid om zelf op ontdekking te gaan en daarbij werden zoveel waardevolle tools en nieuwe werkvormen aangereikt. Dit smaakt alleen maar naar meer… meer… meer… Dit programma heeft ongetwijfeld mijn leven weer een stukje rijker gemaakt. 

Reacties na de workshop "Reinvent Yourself"

"Nogmaals merci voor gisterenavond. Was echt de lange rit waard.

Ik vind echt dat je een heel krachtig concept hebt en het sterk brengt. It makes really sense.."

"Bedankt voor de sfeer en intimiteit die je zo snel kan neerzetten."

"Ben terug dichter bij mezelf gekomen"

"Heb terug meer duidelijkheid en inzicht over mijn eigen proces."

"Geweldige inzichten"

"Ik ervaar terug meer openheid naar mezelf en anderen toe."

"Ontmoeten van zielsverwanten, daar ben ik dankbaar voor na vanavond."

"Ik wil je toch nog eens meegeven dat je gisteren een indrukwekkende presentatie deed, heel knap, echt waar."

Philo Geerling

Een hele mooie combinatie van heel scherp dingen zien, aanvoelen en deze heel liefdevol kunnen meegeven. Zo ervaar ik Joke Oosters

Winny Bos

Joke is zo puur, dat ze je ziet zoals je werkelijk bent. Zij helpt je met oprechte en gerichte vragen en het blijven doorvragen om nog meer tot je kern te komen.

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden