Roel Delbon
Verbinder, Persoonlijk & Organisatie Coaching, Facilitator Relatie Expert
heartintelligence.be

Roel is een verbinder die je uitnodigt om via het 'ik' naar het 'wij' bewustzijn te groeien. Als specialisten in het faciliteren van relationele en groepsdynamische processen, maakt hij de collectieve intelligentie (of ook eenheidsbewustzijn) op een belichaamde manier (weer) voelbaar en zichtbaar.

Sinds 6 jaar is Roel is een ervaren en gecertificeerd Group Dynamics Heart IQ™ Master Level 3 en gecertifieerd Heart IQ™ Relationships Coach. Tijdens zijn (groeps)werk put hij verder uit zijn expertise in systemisch werk, mindfulness, lichaamswerk, energiewerk, groepsdynamische processen, organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, verbindende communicatie, theory U, Sociocracy 3.0 en andere uiteenlopende methodieken.

Daarnaast durft hij ook te improviseren, om dat wat zich in het moment als groeipotentieel aandient, optimaal te kunnen ondersteunen.

 

Sinds 3 jaar heeft Roel een actieve rol in de Heart IQ™ Coach Training Academy, het internationaal opleidingscentrum met hoofdzetel in Nederland.

 

Aantal jaren ervaring

8

Expertise

Coaching, Facilitator

Methologie

Coaching, Faciliteren van groepsprocessen, Communicatie, Leren voelen

Follow us:

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
Webdesign by Forest.png

©2016 Trust For Business

Alle rechten voorbehouden